Kaksi kohtausta - neljä tuntia. 7 kuppia kahvia, pussillinen maissilastuja, yksi happanevalla voilla päällystetty leipä, kasa pähkinöitä. Niin ja yksi hämmentynyt kissa. Mielenkiintoinen, mutta raskas päivä!

Kuvauspaikalla kaikki olivat todella ystävällisiä. On varmaan paras olla, koska osa porukasta elää kirjaimellisesti kimpassa koko kesäkuun. Raksu parka, kaveri oli kuvauspaikalle mennessämme ihan hukassa. En yhtään ihmettele. Alkutervehdyksen toi toinen tilan omista koirista. Reviiripuheen piti tilan toinen kissa ja toinen taisi käyttää myös kynsiään Raksun kuonolla. Mutta kaiken kruunasi possu. Jep, vapaana kuvauspaikalla Taattisten tilalla vaelteli minipossu joka ei ollut kovin mini. Possun nimi on muuten Otto ja lempipaikkansa oli cateringteltan pöydän alla. No, en ihmettele.

Alkuhämmenyksen jälkeen tilanne rauhoittui ja koko elikkolauma erkaantui omille teilleen. Paitsi Raksu, joka jäi kiltisi flexiin odottelemaan omia ottojaan. Enimmäkseen poika katsoi parhaakseen istua tiukasti sylissäni valo- ja äänimiesten säntäilyä ihmettelemässä. Molemmat otot onnistuivat hyvin. Ohjaajan mielestä kissassa on näyttelijäainesta. Kolli vääntelehti harjoituksen aikana, mutta klaffin jälkeen katsoi kuulemma suoraan kameraan. Pääsin myös itse Raksun siivellä kokeilemaan miltä tuntuu olla näyttelijä. Istuin polvet lysyssä yläsängyn nurkassa ja yritin ajoittaa Raksun esilletulon kameralle oikeaan aikaan. Jännitti kieltämättä ihan kamalasti. Varsinkin kun yksi roolihahmoista tunki lisäksemme yläsänkyyn. Siellä istuin sitten polvet tutisten ja pelkäsin jotenkin pilaavani koko kohtauksen.

Kovaa hommaa, mutta eka päivä onnellisesti ohi! Yllättäen kaveri on umpiunessa lempipaikallaan kotona. Ensiviikkoa odotellessa....

Elokuva-normal.jpg

kuva-4-normal.jpg