Raksun kuvauspäivä numero kolme suoritettu. Ensimmäistä kertaa kissa ei suostunut aamulla kovinkaan helposti kantokoppaansa. Ilmeisesti katin mielestä siinä on vietetty jo yhdelle kissalle mitattuna ihan liian pitkä aika. Parin pakomatkan jälkeen sain kissan kiinni ja kopan vetoketjut myös ennenkuin kolli oli jälleen lauteiden alla saunassa. Lauteet ovat vihonviimeinen kätköpaikka, sillä niiden alla könyäminen ei todellakaan ole kivaa, varsinkin kun kissaeläin luikahtaa kuin saippuapala sinne tänne hamuavien käsivarsien ohi.

Kuvauspäivä itsessään oli kylmä, tuulinen ja työteliäs. Raksu näyttelee pitkän päivän ja viettää paljon aikaa leffakantokkopassaan. Joku työryhmäläisistä tokaisikin, että kissalla puottaa vielä kaikki karvansa, jos se stressaantuu. Yleisen mielipiteen mukaan joku muu kissa olisi jo murtautunut kaltereiden ohi, ja tappanut ensimmäisen kiinni saamansa ihmisen :). Mutta ei Raksu. Kun pääsimme autoon, Rakke kipusi matkavessaansa (toim.huom. ei tehnyt sinne tarpeitaan päivän aikana) ja veti tirsat automatkalla kotiin. Sama peli jatkui lempisohvalla.

Tirsojen jälkeen katti murkinoi hyvällä halulla, pesi tassujaan hetken ja halusi ulos myyräjahtiin. Uskomatonta. Juhannuksen jälkeinen viikko on työntäyteinen, yhteensä neljä kuvauspäivää. Nyt levätään!
Raksu_makaa_vessassa-normal.jpg